Η στάση του σώματος που θα σας δείχνει πιο δυναμικούς - 4 συμβουλές [εικόνες] - iefimerida.gr

Η στάση του σώματος που θα σας δείχνει πιο δυναμικούς - 4 συμβουλές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στάσεις του σώματος σας μπορεί να καθορίσει περισσότερα πράγματα από όσα νομίζατε. Από το αν θα γίνετε δεκτός σε μία δουλειά, μέχρι το αν θα πάει καλά το πρώτο ραντεβού.

Διάσημοι, πολιτικοί και άνθρωποι με δύναμη εδώ και χρόνια έχουν βρει ποιες πόζες τους κάνουν να φαίνονται πιο επιβλητικοί στο χώρο.

Το μυστικό; Το να τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο το σώμα σας, ώστε να καταλαμβάνετε μεγαλύτερη επιφάνεια στο χώρο. Κοινώς να απλώνεστε.

Η στάση του σώματος που θα σας δείχνει πιο δυναμικούς - 4 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για παράδειγμα, η Angelina Jolie απλώνει πάντα το πόδι της στο πλάι και η Beyoncé βάζει το ένα της χέρι στις καμπύλες της.

Η στάση του σώματος που θα σας δείχνει πιο δυναμικούς - 4 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η κοινωνική ψυχολόγος Amy Cuddy σε ομιλία της συνέδεσε το ζωικό βασίλειο με την στάση των ανθρώπων. Η ίδια έδειξε φωτογραφίες ζώων που στην προσπάθειά τους να επιβληθούν σε άλλα, τέντωσαν τα άκρα τους για να φανούν μεγαλύτεροι και πιο επιθετικοί. Το ίδιο κάνουν και οι άνθρωποι σε περιπτώσεις που έχουν μακροχρόνια εξουσία και όταν αισθάνονται ισχυροί στιγμιαία.

Η στάση του σώματος που θα σας δείχνει πιο δυναμικούς - 4 συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι συμβουλές της Amy Cuddy για να βγάλετε προς τα έξω τον ισχυρό σας εαυτό και να δείχνετε περισσότερο αυτοπεποίθηση είναι οι εξής:

  • 1. Όταν κάθεστε στο γραφείο μην είστε μαζεμένοι, προσπαθήστε να απλώσετε και να ξεκουράσετε τα άκρα σας, χωρίς να φαίνεστε υπερβολικοί. Έτσι θα φαίνεστε πιο σίγουρη και υπεύθυνη.
  • 2. Μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε εκφράσεις με τα χέρια, όταν μιλάτε. Ακόμη και όταν σας μιλάει κάποιος κοιτάξτε τον στα μάτια και βάλτε το χέρι σας κάτω από το πιγούνι, ή σταυρωμένα στους ώμους.
  • 3. Οι πολιτικοί όταν θέλουν να εξηγήσουν κάτι, κρατούν και τα δύο χέρια μπροστά από το σώμα τους, ανοιχτά σαν να πιάνουν ένα αόρατο τούβλο. Έτσι φαίνονται πως είναι γνώστες του θέματος και κερδίζουν περισσότερη προσοχή.
  • 4. Η επαφή με τα μάτια μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο δυναμική, αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το παρακάνετε, γιατί θα δείχνετε επιθετική.»

Δείτε ένα απόσπασμα από την διάλεξη που έδωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σώμα πολιτικοί συμβουλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ