Στους οικονομικούς εισαγγελείς η Σαββαΐδου - Δίνει εξηγήσεις για κακούργημα - iefimerida.gr

Στους οικονομικούς εισαγγελείς η Σαββαΐδου - Δίνει εξηγήσεις για κακούργημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία καλείται να δώσει εξηγήσεις στους οικονομικούς εισαγγελείς Δραγάτση και Τριανταφύλλου η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.

Μία ημέρα μετά την άσκηση σε βάρος της ποινικής δίωξης για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος για την παράταση κατά ένα χρόνο του χρόνου καταβολής του 20% επί των διαφημίσεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η κα Σαββαΐδου καλείται να λογοδοτήσει και για την απόφασή της να επανεξεταστεί πρόστιμο 78.000.000 ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρά το γεγονός ότι αυτό είχε επικυρωθεί από την επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, με αποτέλεσμα το πρόστιμο να βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ενώ εμπλεκόμενος φέρεται ναι είναι και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ