Αμυράς σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε κυβερνώσα εκατομμυριούχος Αριστερά - iefimerida.gr

Αμυράς σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε κυβερνώσα εκατομμυριούχος Αριστερά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη και το 1 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, κατά την αρχή της τοποθέτησής του, αναρωτήθηκε αν είναι «αριστερός» ένας υπουργός που ξεχνά να δηλώσει την κατοχή ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Είναι αριστερός ο υπουργός που ξέχασε το 1 εκατ. ευρώ;. Δεεν είστε κυβέρνηση της Αριστεράς. Είστε η εκατομμυριούχος αριστερά» με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν και τον κ. Αμυρά να συνεχίζει: «Είναι αριστερή πρακτική να πηγαίνεις από την Αθήνα στο Αίγιο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ; Σας βρωμάει το ΚΤΕΛ; Αυτή είναι η κυβερνώσα εκατομμυριούχος Αριστερά. Ακούστε και μην εξεγείρεστε, δεν σας είδα να εξεγείρεστε με το πολυνομοσχέδιο που κόβει τα προνοιακά επιδόματα αναπήρων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Αμυράς Γιώργος Σταθακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ