Καρφιά Σάκη Ρουβά κατά Χρυσούλας Διαβάτη: Συμπάσχω... - iefimerida.gr

Καρφιά Σάκη Ρουβά κατά Χρυσούλας Διαβάτη: Συμπάσχω...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιλογή του να ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε μετά τη βράβευσή του στα Βραβεία Θεάτρου αναφέρθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Εκτοξεύοντας καρφιά στα οποία δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ, ο Σάκης Ρουβάς απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη, όπου ερμήνευσε Μίκυ Θεοδωράκη είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να τραγουδήσω και άλλα έργα του Μίκη και άλλων μεγάλων συνθετών. Και όπως καταλαβαίνετε δεν θα σταματήσω να διερευνώ τις δυνατότητες που μου προσφέρονται».

Ωστόσο, η απάντησή του με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν εκείνη για την επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του, ένα χρόνο πριν, η Χρυσούλα Διαβάτη με αφορμή τη βράβευσή του για τη συμμετοχή του σε θεατρική παράσταση. «Καθόλου δεν με πήρε από κάτω. Ίσα ίσα που κατανοώ ότι υπάρχουν κάποιες ανησυχίες μέσα μας που είναι κάποια διαστρέβλωση της ομορφιάς της ανθρώπινης φύσης, όπου όμως την κατανοώ και συμπάσχω με αυτό. Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι δυσάρεστο γι' αυτόν που τα ζει».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσούλα Διαβάτη Σάκης Ρουβάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ