Αιχμές Παπαδημούλη για το πόθεν έσχες: Πρέπει όλοι να σέβονται τους θεσμούς - iefimerida.gr

Αιχμές Παπαδημούλη για το πόθεν έσχες: Πρέπει όλοι να σέβονται τους θεσμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηνύματα προς…πάσα κατεύθυνση έστειλε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την υπόθεση του 'πόθεν έσχες', τονίζοντας ότι "θα πρέπει όλοι να σεβαστούν τη λειτουργία των θεσμών".

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, " η προσπάθεια να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδώσει καρπούς. Θέλω να λάμψει πλήρως η αλήθεια" και εκτίμησε πως οι τηλεδίκες θα αποδειχθούν άνθρακας ο θησαυρός.

Αναφερόμενος δε στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, σημείωσε πως "έχουμε κόμματα που ψήφισαν τη συμφωνία και αρνούνται την εφαρμογή της και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ρεσιτάλ πολιτικής". Μεταφέροντας μάλιστα "κλίμα" από τις Βρυξέλλες, ανέφερε ότι οι ομογάλακτοί τους στις Βρυξέλλες κάνουν πολύ αρνητικά σχόλια.

Τέλος, επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης ότι το συμφέρον της χώρας είναι να περάσουμε γρήγορα την πρώτη αξιολόγηση " για να περάσουμε στο θέμα του χρέους και να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και να αφήσουμε στο πρώτο τρίμηνο του '16-εύχομαι- τα capital controls".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ