Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επιμένει: Ιδανικό να έκανε αλλού γήπεδο η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας επιμένει: Ιδανικό να έκανε αλλού γήπεδο η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρης Βασιλόπουλος για ακόμη μια φορά έδειξε ότι δεν θέλει να κάνει η ΑΕΚ στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και μπορεί να τόνισε θεωρητικά ότι δεν επιθυμεί ο σύλλογος να αποχωρήσει από την περιοχή, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ ότι το ιδανικό θα ήταν να γίνει αλλού το γήπεδο της Ενωσης.

«Η τριμερής συνάντηση μετά από τόσο καιρό είναι από μόνη της κάτι θετικό. Εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας, ότι λέμε ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ με συγκεκριμένες προτάσεις από τη σκοπιά της πόλης για το πώς αυτό θα ενταχθεί αρμονικά σε αυτή. Τις άκουσε η ΑΕΚ και το Υπουργείο, γι’ αυτό αποφασίστηκε να διαμορφωθεί μια ομάδα εργασίας. Εμείς από την πρώτη στιγμή διατρανώσαμε πως θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μας είχε γίνει κρούση παλαιότερα κι εμείς αρνηθήκαμε να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας να φύγει η ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Άρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κατηγορούμαστε ότι δεν θέλουμε το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εμείς όσα λέμε τα λέμε καλοπροαίρετα, προκειμένου το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει και παράλληλα η πόλη να μην υποβαθμιστεί από τις συνέπειες της χρήσης του γηπέδου», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όσο για τα περί «μετακίνησης» του γηπέδου στο χώρο της Renault, αρνήθηκε πως το πρότεινε και είπε: «Έπεσε μια ιδέα. Εγώ έχω πει σε παλιότερη συνέντευξή μου πως θα ήταν ιδανική λύση αν μπορούσαμε να μεταφέρουμε το γήπεδο κάπου αλλού, γιατί θα γινόταν με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Δεν το συζητά η ΑΕΚ κι εφόσον δεν το συζητά, δεν το συζητάμε κι εμείς. Εμείς έχουμε δώσει στον αέρα όλες τις γνωμοδοτήσεις και σε αυτές περιγράφονται κάποιες συνέπειες. Στη γνωμοδότηση του Επιμελητηρίου προβλέπεται κι ως εναλλακτικός χώρος χωροθέτησης αυτό. Αν δεν το συζητά η ΑΕΚ, δεν το συζητά…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασιλόπουλος αεκ γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ