Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία -Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία -Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους της Αθήνας, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, επιστρέφει από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία, με τους άντρες και τις γυναίκες που τη στελεχώνουν να ενημερώνουν τους κατοίκους της πόλης, αλλά και τους επισκέπτες, για την επίσημη επαναδραστηριοποίησή τους, που θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου.

Έτσι, αντί για κλήσεις, οι δημοτικοί αστυνομικοί θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό που περιγράφει τον κύριο στόχο της υπηρεσίας τους: τη διαφύλαξη του δημόσιου χώρου.

Σε αυτό ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Αντώνης Καφετζόπουλος ζητούν τη συνεργασία των πολιτών για να αποκτήσει η Αθήνα ένα πιο ανθρώπινο, λειτουργικό και φιλικό πρόσωπο, ενώ σημειώνουν ότι ρόλος της δημοτικής αστυνομίας δεν θα είναι η επιβάρυνση της καθημερινότητας των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης, όμως σε περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς θα επιδεικνύεται ανάλογη αυστηρότητα εκ μέρους της υπηρεσίας.

Η ενημερωτική καμπάνια θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου, και από τις 26 του μήνα οι δημοτικοί αστυνομικοί θα βεβαιώνουν κανονικά όλες τις παραβάσεις των οποίων ο έλεγχος προβλέπεται από τις αρμοδιότητές τους και θα επιβάλλουν τα αντίστοιχα πρόστιμα και κυρώσεις.

Αύριο, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας Αντώνης Καφετζόπουλος με ομάδα δημοτικών αστυνομικών θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό και θα ενημερώνουν διά ζώσης τους πολίτες.

Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία -Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία -Σε ρόλο έκπληξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το πληροφοριακό φυλλάδιο αναφέρει:

"Αγαπητέ κάτοικε, δημότη, επισκέπτη και επαγγελματία της Αθήνας

Οι δημοτικοί αστυνομικοί επιστρέφουν στους δρόμους της πόλης
Δε θέλουμε να διαταράξουμε τη ζωή κανενός
Δε θέλουμε να σταματήσεις να κάνεις αυτό που κάνεις και ευχόμαστε κουράγιο και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική σου δραστηριότητα
Δε θέλουμε να σου προσθέσουμε άλλη μια οικονομική επιβάρυνση στην ήδη δύσκολη καθημερινότητά σου
Έχουμε μία αποστολή:
Να διαφυλάξουμε το πιο πολύτιμο συλλογικό αγαθό των Αθηναίων: το δημόσιο χώρο
Θα είμαστε αυστηροί με όποιον ιδιοποιείται το δημόσιο χώρο, παρκάροντας πάνω σε πλατείες, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, κλείνοντας ράμπες αναπήρων, λειτουργώντας αντικοινωνικά και σε βάρος του διπλανού του.
Με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα πιο ανθρώπινη, λειτουργική και φιλική.
Ας σκεφτούμε διαφορετικά, ας σκεφτούμε υπεύθυνα!

Η Δημοτική Αστυνομία θα δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη, στον τετραψήφιο αριθμό1595, όλο το 24ωρο και μέσω e-mail στο tep@cityofathens.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοτική αστυνομία Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ