Bild: Ο Τσίπρας ζήτησε επιπλέον χρήματα από τη Μέρκελ για την προσφυγική κρίση - iefimerida.gr

Bild: Ο Τσίπρας ζήτησε επιπλέον χρήματα από τη Μέρκελ για την προσφυγική κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα οικονομικά ζητήματα, τη διαπραγμάτευση για το χρέος και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με την Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε και επιπλέον χρήματα για την προσφυγική κρίση.

Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη ελληνικές κυβερνητικές πηγές.

Κατά την διάρκεια της 40λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χτες το απόγευμα οι δύο ηγέτες, ο Έλληνας πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τη Γερμανίδα καγκελάριο ότι η Ελλάδα θα συμμετέχει ενεργά στο θέμα της προσφυγικής κρίσης με στόχο να ανακόψει την ροή των προσφύγων από την Τουρκία. Για τις πληροφορίες αυτές, η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλείται κυβερνητικές πηγές των Αθηνών.

«Για τον λόγο αυτό», συνεχίζει το επίμαχο δημοσίευμα, «ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε τεχνική και οικονομική βοήθεια για τα "προσφυγικά νησιά" της Ελλάδας: τη Λέσβο, την Κω, την Χίο και τη Λέρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνγκελα Μέρκελ Αλέξης Τσίπρας Bild
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ