Μετανάστες μπήκαν κρυφά σε φορτηγό για τη Βρετανία και βρέθηκαν μαζί με μία πολική αρκούδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετανάστες μπήκαν κρυφά σε φορτηγό για τη Βρετανία και βρέθηκαν μαζί με μία πολική αρκούδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ατυχή συνάντηση είχε μία ομάδα μεταναστών που προσπάθησε να μπει κρυφά σε ένα φορτηγό με προορισμό τη Βρετανία, αφού στην καρότσα τους περίμενε μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη.

Ο λόγος για τον Νισάν, μία 22 μηνών πολική αρκούδα που μεταφερόταν με το φορτηγό από τη Φρανκφούρτη στον ζωολογικό κήπο του Γιορκσάιρ και δεν φάνηκε ιδιαίτερα φιλική με τους απρόσμενους συνταξιδιώτες του.

Μετανάστες μπήκαν κρυφά σε φορτηγό για τη Βρετανία και βρέθηκαν μαζί με μία πολική αρκούδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ενώ ο ένας από αυτούς τρομοκρατημένος πήδηξε έξω από το φορτηγό, οι άλλοι τρεις αποφάσισαν να αψηφίσουν τον κίνδυνο και να συνταξιδέψουν με τον Νισάν.

Ωστόσο το ταξίδι τους δεν κράτησε πολύ, αφού ο οδηγός του φορτηγού κάλεσε την αστυνομία και διέταξαν τους μετανάστες να βγουν από το όχημα, προσέχοντας ωστόσο να μην τρομάξουν το δυνητικά επικίνδυνο ζώο.

Μετανάστες μπήκαν κρυφά σε φορτηγό για τη Βρετανία και βρέθηκαν μαζί με μία πολική αρκούδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Σάιμον Μαρτς του Yorkshire Wildlife Park μίλησε για το περιστατικό: «Υπήρχε μια απρόσμενη εξέλιξη στο Καλαί. Ο Νισάν είχε κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες στο πίσω μέρος του φορτηγού. Προφανώς βρισκόταν σε κλουβί, γι 'αυτό ήταν ασφαλές, αλλά νομίζω ότι οι μετανάστες έπαθαν σοκ όταν είδαν την πολική αρκούδα. Ακόμα και μόλις 2 ετών είναι ένα μεγάλο ζώο και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο».

Ο Νισάν γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο Izhevsk στην κεντρική Ρωσία και αργότερα μετακόμισε στο ζωολογικό κήπο της Μόσχας, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πέταξε στη Γερμανία για να μεταφερθεί οδικώς στο Γιορκσάιρ.

Μετανάστες μπήκαν κρυφά σε φορτηγό για τη Βρετανία και βρέθηκαν μαζί με μία πολική αρκούδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ