Συλλήψεις για το πανό και τα πολιτικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Συλλήψεις για το πανό και τα πολιτικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργοτέλη η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα της για να εντοπίσσει το πανό που κρέμασαν στο ΟΑΚΑ οπαδοί του ΠΑΟ, το οποίο σε συνδυασμόμ με τα πολιτικά συνθήματα που ακούγονταν από την εξέδρα είχαν προκαλέσει νωρίτερα 7λεπτη διακοπή του αγώνα.

Οι οπαδοί ενοχλήθηκαν από τις έρευνες της αστυνομίας κατά την έξοδό τους από το ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια. Το πανό πάντως εντοπίστηκε και οι κάτοχοι του συνελήφθησαν.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και κυρίως της... μάνας του ενώ σήκωσαν και το επίμαχο πανό κατά των πολιτικών, που ο διαιτητής Μήτσιος ζήτησε να κατέβει αλλά αυτό δεν έγινε, παρά την 7λεπτη διακοπή στον αγώνα Παναθηναϊκός - Εργοτέλης.

Είχαν προηγηθεί ανάλογα συνθήματα και στον αγώνα Ολυμπιακού – Ντόρτμμουντ την περασμένη Τετάρτη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ