Μύλος για τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή -Κουτσούκος σε Μαντά: Αλλού αυτά, μαζέψου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μύλος για τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή -Κουτσούκος σε Μαντά: Αλλού αυτά, μαζέψου [βίντεο]

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, για το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων της λίστας Λαγκάρντ στο τέλος του χρόνου επειδή οι Ευρωπαίοι εταίροι δε συμφωνούν στην παράταση κατά ένα χρόνο των Υποθέσων, σήμερα έκανε πίσω.

Σε νέες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής ανέφερε ότι πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει καμιά υπόθεση σε παραγραφή προσθέτοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση κυβέρνηση να αφήσει οποιαδήποτε υπόθεση. Ωστόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης από την πλευρά του ανέφερε ότι η οποιαδήποτε παραγραφή θα αφορά τον φορολογικό έλεγχο των υποθέσεων, αλλά η δικαιοσύνη θα συνεχίσει το έργο της και στο ποινικό κομμάτι δεν υπάρχει παραγραφή.

Το θέμα προκάλεσε και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Κουτσούκο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και τον κ. Μαντά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται την λίστα Λαγκάρντ και ο κ. Μαντάς από κάτω του απάντησε «Ντροπή σου!», με αποτέλεσμα ο κ. Κουτσούκος να ανταπαντήσει «Αλλού αυτά, μαζέψου! Μιλάς κι εσύ που έχετε υπουργό με 1 εκατομμύριο θέμα στο πόθεν έσχες και λέτε σε μας δεν ντρέπεστε».

Λίγο αργότερα ο κ. Μαντάς πήρε το λόγο για να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Κουτσούκο για το «δεν ντρέπεστε», λέγοντας πως είναι πολιτική κριτική και ότι εν πάση περιπτώσει δεν είναι δυνατόν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν τεράστια ευθύνη διότι έκρυβαν τη λίστα Λαγκάρντ να μιλούν γι' αυτό το θέμα. «Οχι φτηνός συνδικαλισμός σε αυτά τα θέματα», κατέληξε ο κ. Μαντάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ