Τσοχατζόπουλος: Είναι μια καλή στιγμή για τη Βίκυ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα - iefimerida.gr

Τσοχατζόπουλος: Είναι μια καλή στιγμή για τη Βίκυ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακισθεί η Βίκυ Σταμάτη, εφόσον καταβάλει εγγύηση 50.000 ευρώ, έκανε ο σύζυγός της Ακης Τσοχατζόπουλος.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο συνήγορός του Γιάννης Παγορόπουλος μετέφερε τις αντιδράσεις του πρώην υπουργού, που ήταν στο δικαστήριο δίπλα στη Βίκυ Σταμάτη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη», είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος, αν και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πρακτικό θέμα της εξεύρεσης των 50.000 ευρώ της εγγύησης.

«Είναι δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσει να καλυφθεί αυτή η κατάσταση, να βρεθεί η εγγύηση» σχολίασε ο Α. Τσοχατζόπουλος.

«Ετσι όπως ήρθε η αποφαση, με το ύψος αυτής της εγγύησης είναι σαν να την αφήνουν μέσα» σχολίασε επίσης ο κ. Παγορόπουλος. Ο συνήγορός του εμφανίζεται προβληματισμένος και από το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης Σταμάτη να δώσουν προθεσμία για να εξευρεθούν τα χρήματα της εγγύησης. «Αν δεν βρούμε τα χρήματα, δεν πρόκειται να βγει. 'Η αλλιώς, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να βρει την εγγύηση» λέει στο iefimerida.gr.

Η ίδια η Βίκυ Σταμάτη ήταν σε κατάσταση... αμόκ μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση. «Μέχρι το βράδυ πρέπει να βγω» φώναζε, ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορό της, τώρα πλέον έχει συνειδητοποιήσει τη δυσκολία. «Θα δούμε, έχει ο Θεός» κατέληξε ο κ. Παγορόπουλος.

Τσοχατζόπουλος: Είναι μια καλή στιγμή για τη Βίκυ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα | iefimerida.gr 0
Τσοχατζόπουλος: Είναι μια καλή στιγμή για τη Βίκυ, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα χρήματα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ