Θετική η Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ - Μελισσανίδης: Θα το βγάλω... Δούρου αρένα! - iefimerida.gr

Θετική η Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ - Μελισσανίδης: Θα το βγάλω... Δούρου αρένα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αυστηρή τήρηση κανόνων νομιμότητας και τη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους φορείς που συμμετέχουν στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέδειξε ως μοναδικούς κανόνες για την πραγματοποίηση της «Αγιά Σοφιάς», η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου μετά την συνάντηση με την πλευρά της Ενωσης που εκπροσώπησαν και οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κάτι που η ΑΕΚ κάνει εδώ και καιρό, καθώς βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση στο ΥΠΑΠΕΝ η περιβαλλοντολογική μελέτη του έργου, ενώ γίνεται συνεχής ενημέρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την συνάντηση:

«Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απόλυτα ικανοποιημένος για όσα άκουσε εντός της συνάντησης σχολίασε προς την Περιφερειάρχη «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου αρένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ρένα Δούρου γήπεδο περιφέρεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ