Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε τίποτα για υπουργούς και εκατομμύρια - iefimerida.gr

Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε τίποτα για υπουργούς και εκατομμύρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνοια για την ύπαρξη υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αδήλωτα εκατομμύρια, υποστήριξε ότι έχει ο Β' αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Οπως υποστήριξε η κ. Χαραλαμπίδου κατά την επικοινωνία τους, του είπε ότι «δεν έχει τίποτε περί υπουργών και εκατομμυρίων», αλλά έκανε λόγο απλώς για «τέσσερα πόθεν έσχες που έχουν προβλήματα».

«Κάλεσα την κυρία Χαραλαμπίδου τις επόμενες ημέρες να έλθει να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε στοιχεία έχει σε γνώση της, αναφορικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών», δήλωσε, μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο κ. Βαρεμένος, ο οποίος έχει την ευθύνη του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Είπε επίσης ότι η προκάτοχός του, η οποία σήμερα δεν είναι βουλευτής, ανταποκρίθηκε και θα προσέλθει μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή.

«Θα συγκροτηθούμε το ταχύτερο δυνατό κανονικά και θα τα δούμε όλα», είπε ο κ. Βαρεμένος.

«Δώστε μας λίγο χρόνο», σημείωσε και διαβεβαίωσε ότι «οι δυνατότητες ελέγχου υπάρχουν» και έκανε γνωστό ότι «τα στοιχεία για τους 300 θα δημοσιοποιηθούν σε εντελώς λελογισμένο διάστημα» ενώ απέδωσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο ότι τα στοιχεία αυτά είναι «γαργαλιστικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βαρεμενος χαραλαμπιδου πόθεν έσχες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ