Θεοδωράκης: Θέλουμε εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες των υπουργών - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Θέλουμε εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες των υπουργών

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξηγήσεις για τις φήμες περί «μαύρων τρυπών» στα πόθεν έσχες υπουργών ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την κυβέρνηση.

«Δεν αρκεί να λες ότι είσαι τίμιος. Πρέπει να το δείχνεις καθημερινά στην πράξη. Ελπίζω να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι δυο υπουργοί έχουν μια ”μαύρη τρύπα” στο Πόθεν Έσχες τους. Ζητάμε να δώσουν εξηγήσεις για να μην επαληθευτεί το σενάριο της αριστερής διαφθοράς», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, έπειτα από τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με εκπροσώπους επιστημονικών φορέων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις σοβαρές επιπτώσεις που υφίστανται από τις φορολογικές ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου.

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, ο κ. Θεοδωράκης προέβλεψε πως «Δυστυχώς ο κόσμος θα καταλάβει πως το Ποτάμι είχε δίκιο τον περασμένο Μάρτιο, όταν το Ποτάμι έλεγε να κλείσει σύντομα η συμφωνία» και πρόσθεσε πως αν τους άκουγε ο πρωθυπουργός, «θα γλιτώναμε πολλά από τη φοροκαταιγίδα που έρχεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ