Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μια γαλλική φίρμα, με την ονομασία Pylones, η οποία γιορτάζει το 2015 τα 30 χρόνια της. Δεν είναι μόνο μια ιδέα για χρωματιστά δωράκια, είναι μια επιχείρηση με επιτυχία: έχει πάνω από 110 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο και τζίρο 60 εκατομμύρια ευρώ!


Πριν από 30 χρόνια, ο Jacques Guillemet έκανε μια διαπίστωση: δεν έβρισκε μια μπουτίκ για να κάνει ένα ωραίο δωράκι. Ηταν αντικέρης και όταν κάποιοι φίλοι του πρότειναν να πουλάει βραχιόλια από καουτσούκ, το δέχτηκε αμέσως και τα έβαλε για πώληση σε κάποια μαγαζιά του Παρισιού.
Τα βραχιόλια είχαν τρομερή επιτυχία και εκείνος ίδρυσε την εταιρεία Pylones.

Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Τριάντα χρόνια μετά, η φίρμα πουλάει ακόμη τα βραχιόλια απο καουτσούκ αλλά όχι μόνο. Χτένες για μαλλιά σε ποπ στυλ πούλησαν 2 εκατομμύρια τεμάχια, τοστιέρες και κόρνα ποδηλάτου με πολλά χρώματα πωλούνται καθημερινά σε ιλιγγιώδεις αριθμούς. Το μυστικό των Pylones είναι τα χτυπητά χρώματα, οι μοντέρνες ιδέες και μακριά από τα δώρα που πωλούνται συνήθως στην αγορά.

Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η φίρμα διαθέτει σήμερα καταστήματα σε χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ντουμπάι, η Σαουδική Αραβία, το Αζερμπαϊτζάν, η Νότια Αφρική, η Κολομβία κλπ. Η τελευταία ιδέα της φίρμας είναι τα δώρα για τουρίστες.
«Οταν κάποιος ταξιδεύει σε μια πόλη, ψάχνει για σουβενίρ και βρίσκει κάτι φρικτά πράγματα» δηλώνει ο ιδρυτής της εταιρείας. Ετσι, σε κάθε πόλη που ανοίγει μπουτίκ, η Pylones κατασκευάζει και τα αντίστοιχα δώρα και αναμνηστικά: φουλάρια, νεσεσέρ, κλειδιά.
Το μυστικό της φίρμας είναι ότι όλα τα δώρα που προσφέρει είναι φθηνά, μεταξύ 3 και 120 ευρώ.

Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Εκανε εταιρεία με ψευτο-δώρα και έγινε πλούσιος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pylones φίρμα δώρα πλούσιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ