Ανατροπή: Αλλάζει παρουσιαστή το «The Voice» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Αλλάζει παρουσιαστή το «The Voice» [βίντεο]

NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει, εξαιτίας όχι μόνο των νέων εκπομπών, αλλά και των μετακινήσεων. Το «The Voice», όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τα «χέρια» του AΝΤ1 και οι φήμες το θέλουν να κατευθύνεται προς το Epsilon TV ή τον Alpha.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής του έδωσε την είδηση πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το μουσικό σόου από τη συχνότητα του «Ε».

Οι υπεύθυνοι και η ηθοποιός-παρουσιάστρια είχαν συνάντηση στα γραφεία του καναλιού για την εκπομπή «X-Factor», με τα δημοσιεύματα να θέλουν τις δύο πλευρές να μη συμφωνούν στο οικονομικό και τη συνεργασία γι' αυτό το μουσικό σόου να «ναυαγεί».

Τα πράγματα, όμως, ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο λόγος που η Ζέτα Μακρυπούλια και οι υπεύθυνοι του «Ε» δεν έδωσαν τα χέρια για το «X-Factor» ήταν το «The Voice».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως φαίνεται, θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το «The Voice» στο Epsilon TV.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, μέσω αυτής της είδησης προανήγγειλε καινούργια πράγματα στο AΝΤ1, με τον ίδιο να αναλαμβάνει βραδινό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέτα Μακρυπούλια The Voice παρουσίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ