Ούτε τώρα ο Εσιέν - Αγνωστο πότε θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ούτε τώρα ο Εσιέν - Αγνωστο πότε θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε αυτή την αγωνιστική θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μίκαελ Εσιέν.

Ενοχλήσεις ένιωσε ξανά ο Μίκαελ Εσιέν σε μια περίοδο όπου όλα έδειχναν έτοιμα για να ανεβάσει ρυθμούς και να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό από την ημέρα που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, θα ακολουθήσει ξανά συντηρητικό πρόγραμμα, με το ντεμπούτο του να παραμένει μια άγνωστη ημερομηνία.

Ο 32χρονος Γκανέζος κάθε φορά που προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Παρά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη Γερμανία, ο πρώην άσος των Τσέλσι, Ρεάλ και Μίλαν, βλέπει το πρόβλημα του να τον ταλαιπωρεί ακόμα και άπαντες στον Παναθηναϊκό εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση.

Ο Εσιέν ήταν ένας ποδοσφαιριστής, στον οποίο υπολόγιζαν ο Γιάννης Αναστασίου και η διοίκηση στη φετινή μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Γκανέζος είναι άγνωστο αν και πότε θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ