Ο σύζυγος της Περουβιανής καταγγέλλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σύζυγος της Περουβιανής καταγγέλλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύζυγος της Περουβιανής Εθέλ Μπουζάλας σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας με τον 67χρονο ιερέα και τα φετιχιστικά παιχνίδια του με την 45χρονη Εθέλ.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπουζάλας, ο Έλληνας ιερέας έχει «σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας (σ.σ.: σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης), το οποίο είναι σοβαρότερο από ένα κέικ ή το φετίχ των ποδιών».

Στο ροζ βίντεο που ήδη κυκλοφόρησε η Εθέλ Μπουζάλας «πατάει το κέικ» με ψηλά τακούνια, ενώ ο ιερέας την παρακολουθεί, σε ένα φετιχιστικό τελετουργικό. Φωτό: New York Post

Ο σύζυγος της Περουβιανής καταγγέλλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο σύζυγος της Περουβιανής καταγγέλλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο σύζυγος της Περουβιανής καταγγέλλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τομ Μπουζάλας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στον χώρο των ακινήτων και έχει τρία παιδιά με την Εθέλ, καταγγέλλει, επίσης, ότι ο πατέρας Γεώργιος κακομεταχειριζόταν και προκαλούσε μώλωπες στη σύζυγό του.

Σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα», κάνει λόγο για περίεργες συμπεριφορές του 67χρονου ιερέα. Όπως λέει, έχει πάρει αεροπλάνο από τη Φλόριντα μόνο και μόνο για να δει την Εθέλ και να της πει ένα «γεια». Άλλες φορές περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι της, ενώ πολλές ήταν φορές που η Εθέλ «βομβαρδιζόταν» από μηνύματά του στο κινητό της.

«Αυτό που είδαν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες ή και στη βιντεοταινία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συζύγου μου, αλλά του Γεωργίου και της εμμονής του με τη σύζυγό μου, η οποία έπεσε θύμα του», συμπληρώνει ο Τομ Μπουζάλας.

Ωστόσο, ο Τομ Μπουζάλας υπερασπίζεται τη διαχείριση της εν διαστάσει συζύγου του στα οικονομικά της ενορίας, υποστηρίζοντας ότι με δικά του χρήματα «έφερε το σχολείο στον 21ο αιώνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τομ Μπουζάλας καταγγέλει παραφιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ