«Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ανατίναξε» το παιδί του για να κάνει φάρσα στη γυναίκα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη φάρσα έστησαν μπαμπάς και γιος σε μια νεαρή μητέρα, η οποία προς στιγμήν νόμιζε ότι ο μπόμπιρας ανατινάχθηκε!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κακόγουστη η φάρσα που ετοίμασε ένας νεαρός Άγγλος μαζί με τον μικρό γιο του στη σύζυγο και μητέρα. Ολα εκτυλίχθηκαν στον κήπο του σπιτιού τους, όπου ο μπαμπάς έπαιζε με τον γιο, καβαλώντας μια «γουρούνα».

Η μητέρα επέστρεψε από τη δουλειά της και βρήκε μπαμπά και γιο να παίζουν, όμως κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο πατέρας τής ζήτησε να του φέρει κάτι από το αυτοκίνητο και μόλις έφυγε ο μπόμπιρας έτρεξε να κρυφτεί ενώ ο πατέρας αντικατέστησε τον γιο του με μια κούκλα, ντυμένη στο ίδιο στιλ.

Μόλις η γυναίκα επέστρεψε, η τηλεκατευθυνόμενη μηχανή άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, μέχρι που ανατινάχθηκε από τη σύγκρουση, κόβωντας το αίμα της μητέρας, η οποία προς στιγμήν πίστεψε ότι το παιδί της είναι νεκρό.

Ευτυχώς για την ίδια, η φάρσα κάπου εκεί τελείωσε, με τον πατέρα να της αποκαλύπτει το τρικ ενώ ξαφνικά εμφανίστηκε και ο μπόμπιρας, τον οποίο έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά της η νεαρή γυναίκα.

Φεύγοντας, δε, η μητέρα «χαιρέτησε» τον εμβρόντητο μπαμπά με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φάρσα παιδί μητέρα ανατίναξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ