Δεκάδες απορριμματοφόρα στο κέντρο της Αθήνας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Δεκάδες απορριμματοφόρα στο κέντρο της Αθήνας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηχανοκίνητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει, σε λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στην επιχειρούμενη κατάργηση του καθεστώτος βαρέων και ανθυγιεινών των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων.

Μέλη της Ομοσπονδίας, μαζί με περίπου 30-40 απορριμματοφόρα, θα συγκεντρωθούν στις 11:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για προειδοποιητική ενέργεια, ενώ τόνισε ότι εάν δεν υπάρξει δέσμευση της κυβέρνησης για διατήρηση του συγκεκριμένου κλάδου στο καθεστώς ΒΑΕ τότε θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αποκλεισμό ΧΥΤΑ και κατάληψη των αμαξοστασίων των δήμων όλης της χώρας.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ