Ξενάγηση στο μπάνιο όπου ο Πιστόριους δολοφόνησε τη φίλη του -Οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας προκαλούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξενάγηση στο μπάνιο όπου ο Πιστόριους δολοφόνησε τη φίλη του -Οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας προκαλούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως είναι γνωστό, ο Οσκαρ Πιστόριους πούλησε τη βίλα μέσα στην οποία δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ. Νέοι ένοικοι, ο 23χρονος Κασίγκο Μοκοάπε και ο 33χρονος Ντέιβιντ Σκοτ. Μια κίνηση των δύο συζητήθηκε έντονα και προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις.

Οι δυο άνδρες γύρισαν ένα βιντεάκι στη βίλα του Πιστόριους, προαναγγέλλοντας ότι από εδώ και πέρα εκεί θα διοργανώνονται τρελά πάρτι. «Πρόκειται αναμφίβολα για τον κατάλληλο χώρο για να οργανώσει κανείς μια βραδιά. Ο Όσκαρ κατασκεύασε αυτή την οικία για να υποδέχεται κόσμο», υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Σκοτ, την ώρα μάλιστα που ανοίγει ένα κουτάκι μπίρας. «Όλα τα Σαββατοκύριακα θα διασκεδάζουμε εδώ», προσθέτει ο Καγκίσο Μοκοάπε.

Οι νέοι ένοικοι της βίλας, ζαλισμένοι από το ποτό, κάνουν μια μίνι ξενάγηση στο σπίτι του Πιστόριους, ενώ δεν παραλείπουν να επιδείξουν και το μπάνιο μέσα στο οποίο δολοφόνησε άγρια ο παραολυμπιονίκης την καλλονή σύντροφό του. Ο Ντέιβιντ Σκοτ, μάλιστα, δίνει τη δική του εκδοχή των γεγονότων. «Είχαν μια διαμάχη (...) Εκείνος στράφηκε εναντίον της, εκείνη το έβαλε στα πόδια, κλείστηκε στο μπάνιο. Εκείνη του είπε ότι θα τηλεφωνούσε σε κάποιον και εκείνος πυροβόλησε. Έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα», προσέθεσε με σιγουριά.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο, με τον Σκοτ να καλείται να δώσει εξηγήσεις. «Ηρθαν (σ.σ.: από το Netwerk24) για να μας πάρουν συνέντευξη με στόχο να προβάλουμε την επιχείρησή μας», σημείωσε στην εφημερίδα Rekord. «Ήμασταν χαλαροί και είπαμε τη γνώμη μας, τη στιγμή που μας είπαν ότι δεν μας μαγνητοσκοπούσαν».

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο News24, ο Ντέιβιντ Σκοτ ζήτησε συγγνώμη και αναγνώρισε ότι το μήνυμα που έστειλαν μέσω του βίντεο ήταν «απόλυτα λανθασμένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Πιστόριους Βίλα Ρίβε Στέενκαμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ