Συνάντηση 20 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια -Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς στη Δούρου - iefimerida.gr

Συνάντηση 20 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια -Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς στη Δούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κρίσιμη συνάντηση για την ανέγερση του νέου της γηπέδου θα έχει σήμερα η ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη επικεφαλής της ομάδας εκπροσώπησης, θα επιδιώξει να μάθει τις προθέσεις της Περιφέρειας για τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν εγκριθεί για την «Αγια-Σοφιά».

Αυτή τη φορά η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν αφορά την περιβαλλοντική μελέτη και την έκδοση οικοδομικής άδειας, καθώς αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν πρόκειται να πάρει μπρος πριν τις αρχές του νέου έτους, αλλά για το πολεοδομικό σχέδιο μέσα στο οποίο εντάσσεται και το νέο γήπεδο της ομάδας.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, στο οποίο θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», ενώ θα τον πλαισιώνουν ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ο πρόεδρος Βαγγέλης Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ο Αλέξης Αλεξίου, αλλά και τα μέλη της εταιρείας Dimand που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Η Περιφέρεια έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στο έργο της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, που θεωρείται απαραίτητο για να προχωρήσει το γήπεδο. Η Περιφέρεια έχει δώσει τη συγκατάθεσή της στη μελέτη που έχει καταθέσει εδώ και ένα χρόνο η ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν θα το εκτελέσει και με πόρους από το ΕΣΠΑ. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ανοίξουν έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας με την Ρένα Δούρου και να υπάρξει μια καλή συνεργασία με στόχο την υλοποίηση του σχεδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ