ΝΔ: Διαφωνίες για το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές -Νέα συνεδρίαση την Τρίτη - iefimerida.gr

ΝΔ: Διαφωνίες για το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές -Νέα συνεδρίαση την Τρίτη

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι ώρες δεν ήταν αρκετές, όπως αποδείχθηκε, για να βρεθεί κοινή συνισταμένη ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ετσι, έπειτα από έξι ώρες συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, αποφασίστηκε εκ νέου συζήτηση την Τρίτη, στις 12:00, καθώς οι εκπρόσωποι των υποψηφίων δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο ύψος του αντιτίμου συμμετοχής στις εκλογές, όπως και στο διαχωρισμό ανάμεσα στα παλιά και νέα μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, που έβρισκε σύμφωνη την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αδωνι Γεωργιάδη και του Απόστολου Τζιτζικώστα, ήταν το αντίτιμο να οριστεί στα 2 ευρώ. Ομως, η πλευρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πρότεινε να πληρώνουν υψηλότερο τίμημα τα μέλη που θα γραφτούν την ημέρα των εκλογών, επικαλούμενη λόγους συμβολικούς και σεβασμού απέναντι στα μέλη.

Για τα εκλογικά κέντρα και τμήματα εκφράστηκαν δύο απόψεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του κ. Παπαμιμίκου ήταν μια ενδιάμεση λύση με μείωση κατά 20% σε σχέση με το 2009, περίπου 1250 κάλπες και 900 εκλογικά κέντρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε τους εκπροσώπους των υποψηφίων μέχρι αύριο να βρουν κοινή συνισταμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ