Με Μελισσανίδη-Μπάγεβιτς η συνάντηση της ΑΕΚ με την Ρένα Δούρου - iefimerida.gr

Με Μελισσανίδη-Μπάγεβιτς η συνάντηση της ΑΕΚ με την Ρένα Δούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ κρίσιμη συνάντηση έχει η ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης, αναφορικά με το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια και της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς.

Η διοίκηση της Ενωσης με επικεφαλής τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπαγεβιτς θα επισκεφτούν την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Από την πλευρά της Ένωσης θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελίσσανίδης, αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924». Μαζί του θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος του σωματείου, Αλέξης Αλεξίου, υπεύθυνος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος και δύο συνεργάτες του, οι Μ. Αναστασόπουλος και Π. Παναγιωτίδης.

Κύριο θέμα στην συνάντηση το μεγάλο έργο της ΑΕΚ και η χρηματοδότηση με 20 εκατ.ευρώ από την Περιφέρεια όπως προβλέπεται και είχε ανακοινώσει ο πρώην Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός στο συμβούλιο της Περιφέρειας τον Ιούνιο του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ