Η μήνυση του Μπίμπερ για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μήνυση του Μπίμπερ για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γυμνές του φωτογραφίες από τα Μπόρα Μπόρα «γκρέμισαν» το διαδίκτυο και τώρα ο Τζάστιν Μπίμπερ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας σχολιάζοντας παράλληλα μέσω Twitter τον χαμό με τις «πιπεράτες» πόζες του.

«Κανείς δεν απεχθάνεται το γουρούνι που τραβάει και πουλάει γυμνές φωτογραφίες. Μόνο τον celebrity που είναι γυμνός. Ok!» έγραψε ο Μπίμπερ στο διαδίκτυο ενώ οι δικηγόροι του έδωσαν 12 ώρες στην «New York Daily News» να κατεβάσει τις εικόνες. Επικαλούμενοι παραβίαση της προσωπικής ζωής και της ιδιωτικότητας του τραγουδιστή απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά.

Οι γυμνές φωτογραφίες παραμένουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ενώ άνθρωπος από το φωτογραφικό πρακτορείο υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση άρα,οι «καυτές» πόζες τραβήχτηκαν νόμιμα.

Η μήνυση του Μπίμπερ για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η μήνυση του Μπίμπερ για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπίμπερ γυμνός μήνυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ