Στέλιος Παππάς: Αν δεν μπορούμε να διοικήσουμε νομούς, δεν μπορούμε να διοικήσουμε ούτε τη χώρα - iefimerida.gr

Στέλιος Παππάς: Αν δεν μπορούμε να διοικήσουμε νομούς, δεν μπορούμε να διοικήσουμε ούτε τη χώρα

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός ότι «αν δεν μπορέσουμε να διοικήσουμε νομούς, δεν μπορούμε να διοικήσουμε τη χώρα» εμφανίστηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς, προτείνοντας να δημιουργηθούν ισχυρά πολιτικά όργανα στο επίπεδο της περιφέρειας.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ο κ. Παππάς εμφανίστηκε επικριτικός και απευθυνόμενος -τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στο γιο του Νίκο-, είπε: «σας είχα ρωτήσει και εσένα πρόεδρε, και τον αγαπητό γιο μου, και είχα πει ότι οι ρυθμίσεις στο καταστατικό θα οδηγούσαν σε αυτά τα αποτελέσματα».

Όπως είπε στη συνέχεια, «η πηγή του κακού είναι στη δημιουργία οργάνων χωρίς περιεχόμενο. Η γραμματεία ούτε εκτελεστικό όργανο είναι. Μαζεύονται πολλά στελέχη, πολλές γενικές πολιτικές» και στάθηκε στο ότι δεν υπάρχουν περιφερειακές συνελεύσεις, ούτε περιφερειακά συνέδρια.

Τάχθηκε τέλος υπέρ της ανασυγκρότησης του κόμματος σε περιφερειακό επίπεδο και τόνισε «Αν δεν μπορέσουμε να διοικήσουμε νομούς, δεν μπορούμε να διοικήσουμε τη χώρα. Να κάνουμε ισχυρά πολιτικά όργανα στο επίπεδο της περιφέρειας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ