Σπανούλης: «Φτωχότερο το ελληνικό μπάσκετ χωρίς τον Διαμαντίδη» - iefimerida.gr

Σπανούλης: «Φτωχότερο το ελληνικό μπάσκετ χωρίς τον Διαμαντίδη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σπουδαιότητα του αθλητικού πολιτισμού ήρθε να αναδείξει ο Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, η οποία βρήκε νικητές τους πράσινους.

Οι δύο ηγέτες των αιωνίων αντιπάλων, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι στο παρκέ όμως τίποτα δεν τους χωρίζει μετά το τέλος ενός 40λεπτου αγώνα. Ο Σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «MAN-TO-MAN» και ρωτήθηκε για την για την επικείμενη αποχώρηση του «3D» από την ενεργό δράση μετά το τέλος της φετινής σεζόν, δίνοντας την εξής απάντηση:

«Δεν είναι ωραίο να αποχωρούν τέτοιοι παίκτες. Το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ γίνεται φτωχότερο. Εύχομαι να απολαύσουμε τις μονομαχίες μας και να κερδίσει ο καλύτερος φέτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ