Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN» - iefimerida.gr

Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για τη σεζόν 2015-2016, τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασαν την Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, το ντοκιμαντέρ «MAN – ΤΟ – MAN».

Πρόκειται για ένα μοναδικό αφιέρωμα που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπου εδρεύουν οι 14 σύλλογοι που απαρτίζουν το φετινό πρωτάθλημα, με έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ ετοιμάζεται να «ανοίξει πανιά» και τα κανάλια Νovasports ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Κατέγραψαν με ιδιαίτερη ματιά το ταξίδι της πορτοκαλί μπάλας από τη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, την Καβάλα, την Αθήνα, τον Πειραιά, την Πάτρα, την Αμαλιάδα, τη Ρόδο, την Τρίπολη, τα Τρίκαλα και το Λαύριο. Μεγάλα αστέρια από το χώρο του μπάσκετ μιλούν και διηγούνται μοναδικές και ξεχωριστές ιστορίες μέσα και έξω από τα παρκέ. Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης μιλάει για την τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη την ώρα που ο ίδιος περιγράφει πώς τη φαντάζεται. Οι Αμερικάνοι του Απόλλωνα Πατρών διασκεδάζουν με τον δικό τους τρόπο, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής αναλύει τα μυστικά του ψησίματος, τη στιγμή που ο Κώστας Βασιλειάδης κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, πατώντας το χορτάρι της Τούμπας και βάζει γκολ με μπάλες του μπάσκετ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα στοχεύει μόνο κέντρο για την ομάδα του και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα και θυμάται. O Δημήτρης Πρίφτης από το μουσείο του Άρη θέλει να πάει την ιστορία παρακάτω. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Σταυρόπουλος με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχονται ότι ακόμη και αυτοί δεν θα μπορούσαν να παίξουν την άμυνα που θέλει ο Σούλης Μαρκόπουλος στον ΠΑΟΚ.

Την ειδική εκδήλωση προλόγισε ο κ. Γιώργος Συρίγος, Novasports Chief Editor, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ και η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Platform and Content Executive Director Forthnet.

Η κα. Κασκανιώτη επισήμανε: «Παραμονή έναρξης του πρωταθλήματος και είμαστε εδώ στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες μας και μέλη του ΕΣΑΚΕ για το "τζάμπολ" της νέας σεζόν. Η αγάπη μας για το μπάσκετ είναι γνωστή. Η στήριξή μας στον ελληνικό αθλητισμό, δεδομένη. Φέτος, καλύπτοντας τόσο τους αγώνες του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου και της Euroleague Basketball, θα μεταδώσουμε σχεδόν 400 αγώνες. Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος, η αθλητική μας ομάδα ετοίμασε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, το οποίο θα δούμε σε πρώτη μετάδοση, εδώ όλοι μαζί. Πρόκειται για μία σειρά από ιστορίες που σχετίζονται με τις ομάδες, με τους παίκτες, με το παρελθόν και το μέλλον. Μέσα απ’ αυτές τις εικόνες, θα δούμε και διαφορετικές πτυχές των αθλητών. Πτυχές που αποδεικνύουν την ποιότητά τους και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την ενεργή συμμετοχή τους. Είμαι σίγουρη ότι το ντοκιμαντέρ αυτό θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τις γενιές που έρχονται».

O κ. Χαλβατζάκης τόνισε από τη μεριά του: «Η εκδήλωση για την προβολή του αφιερώματος που δημιούργησε η Nova για τις 14 ομάδες που παίρνουν μέρος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν εξαιρετική. Το αποτέλεσμα του ντοκιμαντέρ ήταν πολύ καλό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι’ αυτό. Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την δυναμική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την πανελλήνια απήχηση της. Θέλω να ευχαριστήσω την Nova για την στήριξη της στο Πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλες εκδηλώσεις όπως η σημερινή».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Κονδύλης, ο Διευθυντής marketing του ΕΣΑΚΕ, κ. Δημήτρης Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Άρης Καρακούσης, ο team manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Τέλης Ζουρνατζίδης, ο προπονητής του Άρη, κ. Δημήτρης Πρίφτης, ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, κ. Κώστας Χαραλαμπίδης, οι μπασκετμπολίστας του Άρη, κ.κ. Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Δίπλαρος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ και πρώην διεθνής διαιτητής, κ. Στέλιος Συμεωνίδης και πολλοί άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ.

Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ, μέσα από την προβολή του ντοκιμαντέρ «MAN – TO - MAN», στην πόλη που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, τη Θεσσαλονίκη, δείχνουν το δρόμο για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται το «εθνικό μας σπορ». Το μπάσκετ ενώνει, καθηλώνει και συγκινεί και για τα επόμενα 2 χρόνια η Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα είναι στα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί απόψε στις 22:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης θα είναι διαθέσιμο και στο Web TV του novasports.gr και on demand στο Nova GO.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN» | iefimerida.gr 0
Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN» | iefimerida.gr 1
Τα κανάλια Novasports και ο ΕΣΑΚΕ έπαιξαν… «MAN – TO – MAN» | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports μπάσκετ ΕΣΑΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ