Γεωργιάδης: Καλό είναι οι βουλευτές να μην εμπλέκονται στην κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Καλό είναι οι βουλευτές να μην εμπλέκονται στην κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μη ανάμειξη των βουλευτών στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ερωτηθείς για τη στάση γενικώς των βουλευτών της ΝΔ αυτήν την περίοδο, έναντι των υποψηφιοτήτων, καθώς και για τη στάση του κ. Βορίδη, απάντησε:

«Πιστεύω, ότι αυτή τη στιγμή, καλό είναι οι βουλευτές να μην εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία. Και θα σας πω και γιατί. Επειδή, ο μείζον στόχος είναι η ενότητα, εάν εμπλακεί η κοινοβουλευτική ομάδα σε αυτή τη διαδικασία, όποιος και να κερδίσει αύριο θα έχουν δημιουργηθεί πληγές. Εγώ θέλω να είμαστε αγαπημένοι και την επόμενη μέρα».

«Ο κ. Βορίδης έχει κάνει την επιλογή του. Είναι μακριά από αυτή τη δική μου προσπάθεια. Δεν το λέω έτσι με αιχμή. Είναι δική μου επιλογή να κριθεί ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, ως υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, κανένας άλλος», προσέθεσε.

Παράλληλα, υποστήριξε πως στόχος των συνυποψηφίων είναι «να μεγαλώσουμε τη ΝΔ, όχι να τη μικρύνουμε. Με αυτή τη φιλοδοξία μπαίνουμε σε αυτή την κούρσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 'Αδωνις Γεωργιάδης προεδρία ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ