Η selfie του Καμμένου με τον Τσίπρα -Ντυμένοι με παραλλαγή στο ελικόπτερο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η selfie του Καμμένου με τον Τσίπρα -Ντυμένοι με παραλλαγή στο ελικόπτερο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε σήμερα τη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων», μαζί με τον Πάνο Καμμένο. Από την επίσκεψή τους αυτή σε Αλεξανδρούπολη και Σκόπελο εκτός από αυτές που κυκλοφόρησαν από διάφορα πρακτορεία, υπάρχει και μία που έβγαλε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος έβγαλε μια selfie φωτογραφία μέσα στο ελικόπτερο Χιούι που μετέφερε τον ίδιο, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά από την Αλεξανδρούπολη στην Σκόπελο για επιθεώρηση των τμημάτων Μηχανικού που αντιμετώπισαν τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Στη selfie του υπουργού Εθνικής Αμυνας, την οποία στη συνέχεια πόσταρε στο Twitter, διακρίνονται και ο πρωθυπουργός που φαίνεται σκεφτικός και ο κ. Παππάς που έχει καταλάβει ότι μπαίνει στο... κάδρο της φωτογραφίας και ποζάρει χαμογελώντας.

Η selfie του Καμμένου με τον Τσίπρα -Ντυμένοι με παραλλαγή στο ελικόπτερο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Η selfie του Καμμένου με τον Τσίπρα -Ντυμένοι με παραλλαγή στο ελικόπτερο [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ