Μάχη και για τα γραφεία των υποψηφίων της ΝΔ -Ο Μεϊμαράκης πρότεινε να είναι όλοι στη Συγγρού - iefimerida.gr

Μάχη και για τα γραφεία των υποψηφίων της ΝΔ -Ο Μεϊμαράκης πρότεινε να είναι όλοι στη Συγγρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που προχωράει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης προτείνει όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να έχουν γραφείο στη Συγγρού.

Η πλευρά Μεϊμαράκη υποστηρίζει πως η πρόταση του έγινε σε μία προσπάθεια ενότητας και δημοκρατικότητας. Παράλληλα ο κ.Μεϊμαράκης πρότεινε να ορίσουν αναπληρωτές σε όλες τις γραμματείες του κόμματος, στη γενική διεύθυνση και στις ΝΟΔΕ. «Έτσι θα υπάρχει συναπόφαση στα θέματα διαχείρισης του κόμματος», πρόσθεσαν συνεργάτες του.

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των γραφείων του Τζιτζικώστα
Πλήθος κόσμου έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος εγκαινίασε τα γραφεία του στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε πολίτες στην οδό Πανεπιστημίου 39, όπου έχει στηθεί το «στρατηγείο» του ενόψει της εσωκομματικής εκλογικής μάχης για την προεδρία του κόμματος.

«Ολη η Μεσσηνία και τα Φιλιατρά είναι μαζί σου»
Η δήλωση που φέρεται να έκανε στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά στη συγκέντρωση του Απόστολου Τσιτζικώστα στην Αθήνα, φωνάζοντάς του πως «όλη η Μεσσηνία και τα Φιλιατρά είναι μαζί σου», άναψε φωτιές στη ΝΔ.

Αποστάσεις από Σαμαρά
Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κράτησε αποστάσεις από το θέμα.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δήλωσαν πως «από την πρώτη στιγμή είπαμε -και το επαναλαμβάνουμε- ότι ο Αντώνης Σαμαράς ό,τι θέλει να πει το λέει ο ίδιος και ουδείς εκφράζεται εκ μέρους του».

Μητσοτάκης: Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%
Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημόσιων συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων και εκτίμησε ότι ο ίδιος μπορεί να πετύχει διεύρυνση σε στρώματα που δεν ακούνε πια τη ΝΔ.

«Είμαστε κόμμα εξουσίας. Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%. Δεν είμαστε κόμμα που εύκολα συμβιβάζεται με την αντιπολίτευση. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, αλλά όχι μ΄’ονο για να κερδίσουμε και να έρθουμε στην εξουσία, αλλά κυρίως για να κυβερνήσουμε καλά. Και για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε καλά πρέπει να βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας, διότι οι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση και όχι στην κυβέρνηση».

Ο Αδωνις «ζεσταίνει» το πούλμαν για τις περιοδείες
«Μείζων στόχος της προεκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ δεν είναι μόνο η εκλογή αρχηγού, αλλά και η προάσπιση της ενότητας όταν αυτή θα έχει ολοκληρωθεί» είπε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «έχω πει από την αρχή ότι σε αυτή τη διαδικασία, στην οποία πιστεύω πολύ, μου αρέσει η δημοκρατική διαδικασία. Είναι πολύ αμερικάνικου τύπου, ανοιχτή στην κοινωνία και την υποστηρίζω. Όμως, μείζων στόχος αυτής της διαδικασίας δεν είναι μόνο η εκλογή αρχηγού, είναι και όταν θα τελειώσει αυτή η διαδικασία να είμαστε αγαπημένοι κι ενωμένοι. Γιατί, αν είναι να βγάλουμε αρχηγό και γίνουμε πέντε κομμάτια, δεν έχει νόημα.»

Όσο για το πούλμαν με το οποίο θα περιοδεύσει ανά την επικράτεια θα είναι ένα τελευταίου τύπου πούλμαν με γραφείο, κρεβάτια και μπάνιο. Και στην περιοδεία του δεν θα είναι μόνος. Μαζί του στο πούλμαν θα είναι η σύζυγός του Ευγενία και δύο-τρεις συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ