Τα 5 αντρικά κομμάτια που κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό ντύσιμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 5 αντρικά κομμάτια που κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό ντύσιμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν αντρικά ντυσίματα τα οποία χρειάζονται μόλις ένα λεπτό για να σου τραβήξουν την προσοχή και να αναλυθούν.

Το Less is more κυριαρχεί και στην ανδρική μόδα αυτόν τον χειμώνα και υπάρχουν πέντε κομμάτια που ξεχωρίζουν στο καθημερινό casual ντύσιμο.

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ είναι ίσως ο πιο περιζήτητος σταρ αυτή τη στιγμή στη Σουηδία. Το στιλ του θα μπορούσε να θεωρηθεί κλασικό, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό.

Τα 5 αντρικά κομμάτια που κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό ντύσιμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα πέντε «κλασικά» κομμάτια του φετινού χειμώνα

1. Μαύρα τετράγωνα γυαλιά

Στην καθημερινότητα χρειάζεται κάτι απλό, που να μη «φωνάζει» στο πρόσωπο του άντρα. Τα μαύρα τετράγωνα γυαλιά ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους προσώπων και δεν εμπεριέχουν πιθανότητες λάθους στο στιλ.

2. T-shirt με μακρύ μανίκι
Η πιο απλή επιλογή για τον φετινό χειμώνα. Αν και οι άντρες τα έχουν σε χαμηλή εκτίμηση, είναι ιδιαίτερα βολικά και άνετα στο casual ντύσιμο. Σε τρεις κλασικές αποχρώσεις (μαύρο, γκρι, λευκο), μπορούν να δώσουν λύσεις στα περισσότερα πρωινά σας.

3. Τζιν μπουφάν
Ισως το πιο φθηνό και άνετο τζάκετ που μπορεί να αγοράσει ένας άντρας για τον φετινό χειμώνα. Είτε φορεθεί μόνο του είτε κάτω από παλτό, δεν αποτελεί ποτέ στιλιστικό λάθος. Αρκεί να είναι όσο πιο απλό γίνεται.

4. Μαύρο τζιν
Προτιμότερο από το κλασικό μπλε. Πιο «ισχυρό» στο μάτι. Σε slim fit έκδοση ή σε baggy style (πιο φαρδύ στα πόδια), αναμένεται να πολυφορεθεί φέτος τον χειμώνα, δίνοντας ροκ έκδοση στο ντύσιμο των αντρών.

5. Λευκά sneakers
All time classic. Τα λευκά αθλητικά τύπου Stan Smith μπορούν να φορεθούν με φόρμα, τζιν, chinos ή ακόμα και με κοστούμι. Καθαρίζονται εύκολα και δεν «εκθέτουν» τον άντρα σε καμία περίσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στιλ ντύσιμο ρούχα άντρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ