Νικολόπουλος: Δεν θα κάτσω στα… τέσσερα - iefimerida.gr

Νικολόπουλος: Δεν θα κάτσω στα… τέσσερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος για …σκληρός ροκ είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν θα κάτσει στα…τέσσερα.

Μιλώντας στον real fm, είπε χαρακτηριστικά: "Όχι, δεν θα κάτσω στα…τέσσερα", εξηγώντας ότι ο ίδιος δεν έκανε κάτι τέτοιο ούτε επί Καραμανλή και Σαμαρά, οπότε και είχε παραιτηθεί από υπουργός.

Ερωτηθείς δε ποια στάση θα κρατήσει στην ψηφοφορία των προαπαιτούμενων μέτρων, τόνισε πως "αν (σσ η κυβέρνηση) τα φέρει άρθρο άρθρο θα ψηφίσω πολλά. Αν τα φέρει σε ένα άρθρο δεν μου δίνει το δικαίωμα να ψηφίσω "ναι".

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος προετοιμάζει το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και ότι παραμένει στην ΚΟ του Πάνου Καμμένου. "Δεν θέλω να παίξω άτιμα, εκτός αν με διώξει ο Π.Καμμένος, επειδή θα λέω όσα θα λέω", ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Νικολόπουλος Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ