Με τη νέα του μπάντα ο Γιάννης Αγγελάκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Με τη νέα του μπάντα ο Γιάννης Αγγελάκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αγγελάκας , ένας απο τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελληνικής σκηνής θα ανέβει στη σκηνή ενός εξίσου σημαντικού χώρου της Αθήνας, για τρεις βραδιές του Νοεμβρίου (27-29/11), ετοιμάζοντας μια "γιορτή" παρέα με την καινούρια του μπάντα.

Ο λόγος για το Αn Club των Εξαρχείων, όπου μαζί με τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο θα μας παίξει τραγούδια απο όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.), καθώς και καινούργιο υλικό από τον δίσκο που ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβριο και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.

Ωστόσο, πριν από τις συναυλίες στην Αθήνα, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να πάρει πρώτο μια γεύση από το νέο σχήμα του Γιάννη Αγγελάκα, ο οποίος θα ρίξει την αυλαία στα 50ά Δημήτρια, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, τηλ. 2310 500670), στις 21.00. Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από τα εξής σημεία: Public, Ιανός, Media Markt, SevenSpot, Musicland, ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αγγελάκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ