Πράσινο... τρένο πέρασε από το ΣΕΦ – Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε (64-70) τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» του - iefimerida.gr

Πράσινο... τρένο πέρασε από το ΣΕΦ – Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε (64-70) τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο 4ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 70-64 μέσα στο άδειο κλειστό του ΣΕΦ και τον απέκλεισε για να συνεχίσουν οι «πράσινοι» στην 4αδα του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο ήταν ντέρμπι για γερά νεύρα, με αρκετά άστοχα σουτ και πολλά λάθη, αλλά ο ΠΑΟ του Τζόρτζεβιτς πάτησε... γκάζι και με τους Γιάνκοβιτς, Διαμαντίδη και Πάβλοβιτς έβαλε τους πόντους που έπρεπε, κράτησε τον ΟΣΦΠ χαμηλά στο σκορ και πήρε διαφορά μέχρι και 15 πόντους.

Ένα μεγάλο ξέσπασμα και σερί 15-0 στην τέταρτη περίοδο ήταν αρκετό ώστε οι φιλοξενούμενοι να κυριαρχήσουν στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και να προκριθούν στην 4άδα του Κυπέλλου, ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι άλλου ενός τίτλου, σε ένα παιχνίδι γενικά κακό, ειδικά από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά με έναν ουσιαστικό Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 26-26, 44-44, 64-70.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 2, Στρόμπερι 4, Τσαϊρέλης, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 19 (1), Αγραβάνης 6 (1), Μάντζαρης 2, Χάκετ 4, Λοτζέσκι 14 (2), Αθηναίου 3 (1).

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 8, Γιάνκοβιτς 12 (1), Φώτσης 2, Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 14 (2), Διαμαντίδης 16 (1), Γκιστ 4, Καλάθης 7, Κούζμιτς 3.

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε πως μετέδωσε το iefimerida LIVE τον αγώνα από το ΣΕΦ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ