Ενας από τους ήρωες της υπερταχείας Thalys μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας από τους ήρωες της υπερταχείας Thalys μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας εκ των τριών Αμερικανών ηρώων, που απέτρεψαν μακελειό στην υπερταχεία Thalys, ο Σπένσερ Στόουν, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο Σακραμέντο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή» ανέφερε ένας εκπρόσωπος τύπου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο αντισμήναρχος Κρίστοφερ Καρνς.

«Την έρευνα για το περιστατικό έχουν αναλάβει οι τοπικές αστυνομικές αρχές» προσέθεσε ο ίδιος.

Ενας από τους ήρωες της υπερταχείας Thalys μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η αστυνομία του Σακραμέντο από την πλευρά της γνωστοποίησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ότι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 20 ετών, τον οποίο δεν κατονόμασε, διακομίστηκε στο νοσοκομείο έπειτα από μια συμπλοκή στις 12.46 χθες τοπική ώρα (07.46 ώρα Ελλάδας σήμερα) ενώ βρισκόταν σε ένα δρόμο μαζί με μια ομάδα φίλων.

«Τον μαχαίρωσαν επανειλημμένα στο στήθος» ωστόσο τα τραύματά του «δε συνδέονται με μια τρομοκρατική ενέργεια», προσέθεσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

Ενας από τους ήρωες της υπερταχείας Thalys μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε σήμερα πρώτο, χωρίς να αποκαλύψει τις πηγές του, ότι ο νεαρός άνδρας δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι. Λίγο αργότερα το ενημερωτικό δίκτυο NBC επιβεβαίωσε την πληροφορία επικαλούμενο την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, όπου υπηρετεί ο Στόουν.

Ο Σπένσερ Στόουν μαζί με τον πεζοναύτη Άλεκ Σκαρλάτος και τον φοιτητή Άντονι Σάντλερ είχαν αποτρέψει την 21η Αυγούστου το μακελειό στην αμαξοστοιχία Thalys που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Άμστερνταμ στο Παρίσι, αφού, χωρίς να διστάσουν ούτε λεπτό, αφόπλισαν και ακινητοποίησαν τον ένοπλο δράστη.

Ο Σπένσερ Στόουν είχε τότε τραυματιστεί. Επέστρεψε στην εργασία του στις αρχές Οκτωβρίου στη βάση Τρέιβις, κοντά στο Σακραμέντο.

Ενας από τους ήρωες της υπερταχείας Thalys μαχαιρώθηκε στο Σακραμέντο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ