Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίας Νταλιάνη - Η ερωτική απογοήτευση που την είχε στενοχωρήσει - iefimerida.gr

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίας Νταλιάνη - Η ερωτική απογοήτευση που την είχε στενοχωρήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη κατά τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά που εξέτασε τη σορό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας οφείλεται σε κακώσεις συμβατές με πτώση εξ ύψους.

Αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ο κ. Καλογριάς αποκάλυψε τα παραπάνω στοιχεία καθώς και ότι λόγω του ότι η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν συμπεράσματα για το τι είχε προηγηθεί της πτώσης και το εάν έπεσε ή την έσπρωξαν.

Οσον αφορά τις πληροφορίες ότι η άτυχη φοιτήτρια αφού έπεσε και χτύπησε προσπάθησε να συρθεί ως τη σκάλα της πολυκατοικίας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού κατά την εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Τώρα, γιατί η σορός της νεαρής δεν ήταν ορατή από το φωταγωγό εκτιμάται από την αστυνομία, ότι η κοπέλα κατά την πτώση της χτύπησε κάπου και κατέληξε σε σημείο που προφανώς δεν φαινόταν.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής παραπέμπει στην έρευνα της αστυνομίας για το πώς κατέληξε η άτυχη φοιτήτρια στον φωταγωγό, η οποία μαζί με το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης θα καταλήξει στο αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η 21χρονη κατά την διάρκεια της πτώσης είχε μαζί της το κινητό τηλέφωνό της κάτι που δεν συνηθίζεται και έτσι έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί και στις μαρτυρίες των φίλων και των γνωστών της.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η Μαρία Νταλιάνη το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω ερωτικής απογοήτευσης καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει από έναν 23χρονο ο οποίος βρήκε ανταπόκριση από άλλη κοπέλα.
Ο 23χρονος έχει καταθέσει στην αστυνομία για την σχέση τους, ενώ από άλλες καταθέσεις προκύπτει ότι η φοιτήτρια μετά τον χωρισμό της ένιωθε έντονο το αίσθημα της απόρριψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Νταλλιάνη θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ