Αποκαλύφθηκε το βίντεο του Ελληνα ιερέα στο Μανχάταν με την περουβιανή σύντροφό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκε το βίντεο του Ελληνα ιερέα στο Μανχάταν με την περουβιανή σύντροφό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίμαχο «αμαρτωλό» βίντεο του «άτακτου» ιερέα Γιώργου Πασσιά στις ΗΠΑ που όντας παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών είχε θυελλώδη σχέση με 45χρονη περουβιανή.

Η σχέση αυτή του στοίχισε την θέση του στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μανχάταν. Μέχρι τώρα είχαν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από τις «πικάντικες» συνευρέσεις του 67χρονου ιερέα με την Εθέλ Μπουζάλα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή.

Στην ιστοσελίδα της New York Post δημοσιεύτηκε βίντεο από το οπτικοακουστικό υλικό που έστειλε ο απατηθείς σύζυγος της περουβιανής. Στο βίντεο αυτό, διακρίνεται ο πατέρας Γεώργιος να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή να κάνει προσομοίωση σεξ με ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ