Ερχεται το 3ο Astir Tennis Open - iefimerida.gr

Ερχεται το 3ο Astir Tennis Open

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το καλοκαιρινό Όπεν που έκλεψε τις εντυπώσεις στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του Astir Tennis Club, στο Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης, έρχεται το 3ο Astir Tennis Open από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου, σε ένα από τα πιο όμορφα κλαμπ της Αττικής!

Στα τρία τελευταίας γενιάς γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα, θα πραγματοποιεί ένα ακόμη σπουδαίο τενιστικό ραντεβού, δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα δέντρα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Πρόκειται για το 3ο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Astir Tennis Club, οι οποίες έχουν εντυπωσιάσει τους επισκέπτες για την λειτουργικότητα, καλαισθησία του χώρου (υπέροχο players lounge) αλλά και τα διασκεδαστικά courts στα οποία απολαμβάνεις το τένις, με ασφάλεια.

Το τουρνουά που απευθύνεται αποκλειστικά σε εράσιτέχνες και άνω των 25 ετών, θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να χαρούν το αγαπημένο τους άθλημα, να κάνουν γνωριμίες και να συμμετάσχουν σε ένα οργανωμένο τουρνουά με σημαντικά δώρα για τους νικητές.

Δηλώσεις συμμετοχής
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ωρα 18.00.

Συμπληρώστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (*doc) και στείλτε τη μέσω email στο arion.spa@astir.gr Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210.8901795.

Δώρα
O 1ος νικητής σε κάθε κατηγορία κερδίζει: μία ετήσια συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

Ο 2ος νικητής σε κάθε κατηγορία κερδίζει: μια εξάμηνη συνδρομή στο Astir Tennis Club, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χρήση των γηπέδων τέννις και χρήση των παραλιών και των πισίνων του Astir Palace.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Astir Tennis Open
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ