Ντοπέ παίκτης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League οι Κροάτες - iefimerida.gr

Ντοπέ παίκτης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το Champions League οι Κροάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντοπαρισμένος βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Αριαν Αντέμι, σε έλεγχο που του έγινε μετά την αναμέτρηση με την Αρσεναλ, στην πρεμιέρα του Champions League. Κίνδυνος και για την ομάδα.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται πλέον οι διοικούντες την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στον Αριαν Αντέμι. Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και πλέον αναμένεται και το 2ο δείγμα για να επισημοποιηθεί το γεγονός.

Πάνω σε αυτό «πάτησε» και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία σχολίασε επίσημα την επιβεβαίωση της είδησης, αναφέροντας πως πλέον θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου από έλεγχο, καθώς αυτός είναι ο κανονισμός της UEFA. Αν βρεθεί και δεύτερος παίκτης θετικός, τότε η Ντινάμο θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης αφού έτσι ορίζει ο κανονισμός ενώ μέχρι στιγμής, οι ευθύνες βαραίνουν μονάχα τον Αντέμι, ο οποίος κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ