Χλιδή -Ο γάμος στην Ψαρρού με το μενού των 2.500 ευρώ ανά άτομο [βίντεο] - iefimerida.gr

Χλιδή -Ο γάμος στην Ψαρρού με το μενού των 2.500 ευρώ ανά άτομο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουμε μπει ήδη στον Οκτώβριο αλλά οι γάμοι χλιδής στη Μύκονο δεν σταματούν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη γάμος, ενός ζευγαριού από τη Ρωσία που ήρθαν στο νησί των Ανέμων με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους για να ενώσουν τις ζωές τους.

Η δεξίωση γάμου έγινε στην παραλία της Ψαρρού, στο Nammos και οι καλεσμένοι της Xenia Chemodanova και του συζύγου της, πλέον, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα όσσα φαντασμαγορικά είχε ετοιμάσει το ζευγάρι: Σόου με φωτιές ενώ μια Ρωσίδα καλλονή ντυμένη στα λευκά έπαιζε βιολί, live τραγούδι από την Ρωσίδα τραγουδίστρια Yolka, το ουκρανικό συγκρότημα Vopli Vidopliassova και τον Έλληνα μαιτρ των κρουστών Πέτρο Κούρτη με την μπάντα του.

Ο χώρος της δεξίωσης είχε διακοσμηθεί με εκατοντάδες λευκά λουλούδια, ανθοστήλες κατασκευασμένες από τα χέρια 15 πανέμορφων κοριτσιών που ήρθαν από την Ρωσία γι’ αυτόν τον σκοπό, ενώ το μενού περιλάμβανε από σούσι, σολομό και θαλασσινά μέχρι φιλέτο μοσχαρίσιο και μυκονιάτικη τυρόπιτα, ενώ εκτός από την σαμπάνια έρεε άφθονο και το ούζο.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί και τα μέτρα ασφαλείας αυστηρότατα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανά πέντε μέτρα συναντούσες και έναν σωματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του γλεντιού έφτασε τα 2.500 ευρώ ανά καλεσμένο!

Πηγή: Mykonos Live TV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Μύκονος Ρώσοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ