Χουλιαράκης: Θα κριθούμε από τη διαχείριση της πραγματικότητας - iefimerida.gr

Χουλιαράκης: Θα κριθούμε από τη διαχείριση της πραγματικότητας

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση θα κριθεί από την ικανότητα να διαχειριστεί με επιτυχία την πραγματικότητα, ανέφερε από το βήμα της ολομέλειας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Όπως εξήγησε, η κυβέρνηση έχει εντολή να αναμετρηθεί με τις παθογένειες που προκάλεσαν την κρίση, αλλά και με τις επιπτώσεις της κρίσης, με την προσπάθεια αυτή να γίνεται κάτω από ένα ασφυκτικό περιβάλλον.Ο κ. Χουλιαράκης σημείωσε ότι με τη συμφωνία του Αυγούστου η κυβέρνηση έδωσε λύση στο οξύ χρηματοδοτικό πρόβλημα για την επόμενη τριετία, εμπέδωσε την αξιοπιστία και απέτρεψε τον κίνδυνο εξόδου από το κοινό νόμισμα.«Έτσι, μας παρέχεται το έδαφος να αναμετρηθούμε με τις παθογένειες που προκάλεσαν την κρίση», συνέχισε.

Στόχοι, όπως είπε, είναι ο τερματισμός της ύφεσης, η μείωση των ανισοτήτων, η αύξηση της οικονομικής ανεξαρτησίας με πρόσβαση στις αγορές, καθώς και η οικονομική σταθερότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιωργος Χουλιαράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ