Λεβέντης προς ΚΚΕ: Να δούμε στο τέλος ποιος θα είναι ο λαγός - iefimerida.gr

Λεβέντης προς ΚΚΕ: Να δούμε στο τέλος ποιος θα είναι ο λαγός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Λεβέντης με την ομιλία στην Ολομέλεια επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα που δεν του απάντησε στην επιστολή του, αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα για τη στάση του.

Μάλιστα, απάντησε και στο ΚΚΕ που τον κατηγόρησε για «λαγό», τονίζοντας τους πως «άλλοι έκαναν κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Λεβέντης:

  • Ειπα χθες πως φανταζόμουν την Βουλή και πως την βρήκαν. Πάντα μίλαγα σε ακροατήρια που δεν ήταν στατικά.
  • Το ακροατήριο εδώ είναι στατικό. Ό, τι και να λεχθεί ο καθένας εδώ χειροκροτά τον δικό του. Θα το συνηθίσω αυτό
  • Οι δεξιοί χειροκροτούν τον δεξιοί, οι αριστεροί τον αριστερό, οι του ΚΚΕ τον δικό τους. Κύριοι του ΚΚΕ με είπατε χθες λαγό, άλλος έκανε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη.
  • Σας απέστειλα κ. Τσίπρα μία επιστολή με εννέα σημεία - προϋποθέσεις, προκειμένου η Ένωση Κεντρώων να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, χωρίς να ζητούμε θέσεις και υπουργεία. Δεν έλαβα απάντηση, συνεπώς δεν παρέχουμε πρόταση εμπιστοσύνης.
  • Κανείς εδώ στη Βουλή δεν χειροκροτεί τα καλά, χειροκροτεί μόνο τον αρχηγό του.
  • Οι σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ υπερβαίνουν τους 1.000. Είναι αυτό κόστος δημοκρατίας; Ο λαός τα ξέρει όλα αυτά; Ότι ο κάθε βουλευτής πάει 18.000 - 20.000 ευρώ μηνιαίως; Εσείς που με διακόψατε, ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που τρώει στα σκουπίδια; Και είστε στην Αριστερά εσείς που το λέτε αυτό; 
  • Στους 100 Ελληνες, οι 22 σας εμπιστεύονται κ.Τσίπρα.
  • Επί πέντε χρόνια λέγατε ότι θα σκίσετε μνημόνια, θα ενώσετε τον ευρωπαϊκό νότο ενάντια στον βορρά. Τελικά σε μία νύχτα, στις 12 Ιουλίου, τα ανατρέψατε όλα. Η νεολαία που σας πίστεψε, δεν δικαιούται μία συγγνώμη από εσάς;
  • Πίστευα ότι η Ν.Δ. εκλογικεύτηκε και έγινε ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά τώρα λέει "όχι" σε όλα. Ήταν στιγμιαία η ανοχή. Περιμένω να δω το έργο της κυβέρνησης. Τώρα δεν μπορώ να σας δώσω ψήφο εμπιστοσύνης κ. Τσίπρα, από τη στιγμή που δεν μου απαντήσατε. 
  • Αλλιώς περίμενα τη Βουλή, αλλιώς τη βρήκα, αλλά θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την Ένωση Κεντρώων από το 3,5 στο 23,5%. 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης ΚΚΕ Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ