Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη: Φίλη της δηλώνει ότι την κακοποιούσε ο πατριός της [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη: Φίλη της δηλώνει ότι την κακοποιούσε ο πατριός της [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, που βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό του σπιτιού της, προέβη η κολλητή της φίλη.

Μιλώντας στο «Ε», ανέφερε πως η νεαρή κοπέλα κακοποιούνταν από τον πατριό της, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν ξέρει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Σίγουρα κάποια κακοποίηση θα δεχόταν από την οικογένειά της και συγκεκριμένα από τον πατριό της. Τώρα τι είδους κακοποίηση δεν ξέρω, ξέρω ότι τσακώνονταν πάρα πολύ. Ναι, κακοποιούνταν στο σπίτι και μάλιστα από τον πατριό της. Από εκεί και πέρα τι είδους κακοποίηση, περαιτέρω δεν ξέρω πραγματικά», δήλωσε.

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη: Φίλη της δηλώνει ότι την κακοποιούσε ο πατριός της [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρη πως η 21χρονη κοπέλα δεν θα προσπαθούσε ποτέ να αυτοκτονήσει.

«Η Μαρία είναι εντελώς μυγιάγγιχτη. Ήταν ένας άνθρωπος που για ο,τιδήποτε πρόσεχε τον αυτό της... Φοβόταν, ήταν λίγο υπερβολική στο θέμα υγείας της. Δεν είχε δύναμη να το κάνει. Ξέρω ότι δεν θα έπεφτε ποτέ. Είμαι 1000 τα εκατό σίγουρη», υποστήριξε, ισχυριζόμενη πως η Μαρία δεν ήταν ικανή να ανέβει στο σημείο από το οποίο έπεσε, εξαιτίας του προβλήματος που είχε στο πόδι.

Δεν άφησε τίποτα...Είναι τυχαίο που δεν άφησε ούτε ένα σημείωμα;», υπογράμμισε και συνέχισε, λέγοντας:

«Η Μαρία δεν έπεσε, η Μαρία μπορεί να τσακώθηκε με κάποιον, δεν ρίχνω ευθύνες κάπου, σίγουρα τσακώθηκε με κάποιον. Κάποιος την έριξε από εκεί μόνο για να φανεί αυτοκτονία. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί από τον Ιατροδικαστή, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω έρθει σε επαφή, αλλά πραγματικά η Μαρία δεν έχει αυτοκτονήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Νταλιάνη θάνατος μαρτυρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ