Stoiximan: Μεγάλη συμφωνία χορηγίας με τον Αρη - iefimerida.gr

Stoiximan: Μεγάλη συμφωνία χορηγίας με τον Αρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H χορηγική δραστηριότητα της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan.gr στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται με πολύ δυναμικό τρόπο.

Μετά την κεντρική χορηγία στη φανέλα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και χορηγίες σε πολλούς Ελληνες αθλητές άλλη μία μεγάλη και ιστορική ελληνική ομάδα, ο Άρης, θα φέρει το λογότυπο του Stoiximan.gr στην εμφάνιση του.

Οι "κιτρινόμαυροι" της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν τη σπουδαία συμφωνία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους και πρόκειται για μία επιλογή που θα τους ωφελήσει τα μέγιστα, στην προσπάθεια τους να επανέρθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εταιρεία Stoiximan, η οποία θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

Η συμφωνία με την εταιρεία Stoiximan είναι για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ stoiximan χορηγία Αρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ