ΑΝΤ1: Μισή ώρα λιγότερες ειδήσεις - iefimerida.gr

ΑΝΤ1: Μισή ώρα λιγότερες ειδήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάνω κάτω φέρνει ο ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων, το οποίο λανσάρεται με την ίδια παρουσιάστρια αλλά σε μισό χρόνο και με διαφορετική δομή.

Ο ΑΝΤ1 προσανατολίζεται σε δελτίο ειδήσεων ηµίωρης διάρκειας. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, µάλιστα, ορίστηκε και ηµεροµηνία για τη μεγάλη αυτή αλλαγή που θα γίνει τη ∆ευτέρα 2 Νοεµβρίου. Το κανάλι του Αµαρουσίου αποφάσισε να προχωρήσει στην ειληµµένη προ πολλού απόφαση να µειώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από ωριαίο σε ηµίωρο.


Στο τιµόνι της παρουσίασης θα παραµείνει η Μαρία Χούκλη, ενώ θα υπάρχουν μικρά και περιεκτικά βίντεο και on, ώστε, παρά τη µικρότερη διάρκεια, να «χωρούν» όλα τα νέα της ηµέρας σε µία πιο compact µορφή.
Η µείωση της διάρκειας των ειδήσεων, µάλιστα, θα συνοδευτεί και από... ορατή αλλαγή, καθώς, σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, στις 2 Νοεµβρίου θα εγκαινιαστεί και το νέο σκηνικό των ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤ1 νέο δελτίο ειδήσεων 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ