Ο Λαφαζάνης ξεκινά καμπάνια κατά του Μνημονίου: Ανοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Ο Λαφαζάνης ξεκινά καμπάνια κατά του Μνημονίου: Ανοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην… αντεπίθεση περνάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και παρά την εκλογική ήττα του κόμματός του, διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την προσεχή Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο Σινέ «Κεραμεικός».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ίδιος και όπως διευκρινίζεται μέσω σχετικής ανακοίνωσης, με την εν λόγω συγκέντρωση η Λαϊκή Ενότητα εγκαινιάζει μια μεγάλη πολιτική εξόρμηση και αντεπίθεση που, με σημαία τη δημοκρατία και τους κοινωνικούς αγώνες, έχει ως κύρια μέτωπα: τα Μνημόνια, τα νέα μέτρα λιτότητας και φορολεηλασίας των λαϊκών στρωμάτων, την καλπάζουσα ανεργία, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των στρατηγικών επιχειρήσεων, την εθνική υποτέλεια και τη νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη.

Επιπλέον, η συγκέντρωση του Κεραμεικού θα είναι η πρώτη ανάμεσα σε πολλές ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις που η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει ανά την Ελλάδα και τις οποίες θα ακολουθήσει η Πανελλαδική Σύσκεψη των τοπικών επιτροπών της Λαϊκής Ενότητας στις αρχές του Νοέμβρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ