Συνεδρίασε το κυβερνητικό συμβούλιο: Τι θα γίνει με το ασφαλιστικό - iefimerida.gr

Συνεδρίασε το κυβερνητικό συμβούλιο: Τι θα γίνει με το ασφαλιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη συνεδρίαση συζητήθηκαν:

  • Οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, με εισήγηση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου. Ο υπουργός ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα η Επιτροπή για τη Μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Συστήματος θα παραδώσει το πόρισμά της και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση με στόχο το σχετικό νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή εντός του Νοεμβρίου.
  • Η αναγκαία προετοιμασία για την επέκταση της υγειονομικής κάλυψης στους ανασφάλιστους πολίτες, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού. Με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να προωθήσει τη θέσπιση και εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, προχωρούν οι τεχνικές επεξεργασίες από τα συναρμόδια υπουργεία.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ