Αιματοκύλισμα στην Ιερουσαλήμ: Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον Εβραίου και εκείνος την πυροβόλησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αιματοκύλισμα στην Ιερουσαλήμ: Γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον Εβραίου και εκείνος την πυροβόλησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα αραβικής καταγωγής τραυμάτισε ελαφρά έναν εβραίο σε μια νέα επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, πριν ο άνδρας την πυροβολήσει και την τραυματίσει σοβαρά, ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.

Η γυναίκα έφθασε πίσω από τον άνδρα, ηλικίας 35 ετών, και τον μαχαίρωσε στην πλάτη, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Λούμπα Σάμρι. Ο άνδρας κατάφερε στη συνέχεια να βγάλει το όπλο του και να την πυροβολήσει.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, ανέφερε η Λούμπα Σάμρι. Άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε πως ήταν αραβικής καταγωγής.

Το περιστατικό συνέβη στην Παλιά Πόλη, όχι μακριά από την πλατεία των Τεμενών, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Είναι η δεύτερη επίθεση με μαχαίρι από το Σάββατο εναντίον εβραίων στην Παλιά Πόλη της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Το Σάββατο ένας νεαρός Παλαιστίνιος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν εβραίο στρατιώτη και έναν ραβίνο, προτού σκοτωθεί.

Μια άλλη επίθεση με μαχαίρι από Παλαιστίνιο είχε σημειωθεί την προηγουμένη στη Δυτική Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο φερόμενος ως δράστης σκοτώθηκε. Η οικογένειά του αμφισβητεί την εκδοχή της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιερουσαλήμ γυναίκα μαχαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ